Gegevens van omzet exporteren

Wanneer je de gegevens van de omzet wilt exporteren kan dat op de volgende manier. Je gaat hiervoor naar het Statistieken > Datatabellen. Via de dropdown kies je voor 'omzet'.

Rechts bovenin geef je een start- en eind-periode aan.

Vervolgens worden de gegevens geladen en kun de deze bekijken, kopiëren en als CSV-bestand downloaden op je computer opgeslagen.

TIP: Heb je moeite om het CSV bestand correct te openen in Excel, gebruik dan de kopieer optie. Vervolgens kun je plakken in een nieuw leeg excelbestand waarna de gegevens direct in kolommen staan.

Bijgewerkt op: 23/01/2024