Herhalen van afspraken

Bij de instellingen van de agenda is het mogelijk om de extra optie in de agenda te activeren waarmee het mogelijk wordt om afspraken te herhalen.

Wanneer je de eerste afspraak hebt ingepland kun je deze in de agenda bekijken door op de naam van de cliënt (of het onderwerp) te klikken.

Aan de rechterzijde verschijnt onder meer het item Vervolg & Herhaling waarmee je snel extra afspraken met dezelfde instellingen kunt aanmaken.

Zo zijn er de optie om een enkele vervolgafspraak te plannen op dezelfde tijd en dan 1, 2 of 4 weken vooruit.

Snel een vervolgafspraak plannen

Een andere mogelijkheid is dat je afspraken meermaals kunt herhalen op een zelf ingestelde interval en aantal herhalingen (maximaal 52). Daarmee is het dus mogelijk om met 1 klik een afspraak te herhalen voor elke 2 weken voor 20 keer.

Herhalingen aanmaken

Er wordt bij herhaling geen controle gedaan op beschikbaarheid!
Er wordt bij herhaling geen aparte bevestiging van de afspraak verzonden!

Bijgewerkt op: 19/03/2024