Hoe maak ik een nieuwe factuur voor dezelfde afspraak?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een verkeerde verrichting hebt ingesteld, waarna het systeem hiervan automatisch een factuur heeft klaargezet.

Je kunt de factuur in de wachtlijst dan verwijderen. Vervolgens kun je naar de agenda gaan en zoek je de betreffende afspraak op. Als je de verrichting (en/of duur) van de afspraak hebt aangepast, kun je op de rode knop 'factuur' klikken.

Op dat moment zal een nieuwe factuur met de laatste instellingen worden klaargezet in de wachtlijst.