Hoe pas ik de tekst van een afspraakbevestiging of afspraakherinnering aan?

Alle sjablonen die het systeem gebruikt kun je zelf wijzigen via de instellingen.

Je gaat hiervoor naar de Instellingen

Onder het tabblad Basis communicatie kies je E-mail sjablonen
Hier vindt je alle sjablonen (zowel actieve als niet gebruikte sjablonen).

Zoek het betreffende sjabloon op en klik op het document icoontje. Dit geeft de mogelijkheid om een voorvertoning te bekijken.

Klik op het potloodje aan de rechterzijde om dit sjabloon te bewerken.

De tekst kun je vervolgens aanpassen.

Let op het gebruik van zogenoemde Snippets. Meer over snippets zie hier

Bijgewerkt op: 04/04/2024