Ik heb mijn werktijden ingesteld, maar ik kan geen afspraak maken

Om te voorkomen dat er in de praktijk afspraken worden gemaakt op tijden dat een behandelaar of locatie niet beschikbaar is, controleert Zorg Link de beschikbaarheid tijdens het maken van een afspraak.
Tijden zijn in te stellen voor een specifieke locatie, maar ook per behandelaar op die locatie.

Locatie instellingen

Ga via 'Instellingen' naar de 'Locatie instellingen'.
Klik op het penseel van de locatie waarvan de tijden gewijzigd moeten worden (er opent een popup).
Controleer de openingstijden en wijzig deze indien nodig. (Starttijd minimaal 00:00, eindtijd maximaal 23:59).
Klik na wijziging op 'Opslaan'.
Mochten deze openingstijden kloppen, controleer dan ook de werktijden van de gebruiker..

Gebruiker instellingen

Ga via 'Instellingen' naar de 'Gebruikersinstellingen'.![](/hc/nl/article_attachments/208672369/Schermafbeelding_2016-11-11_om_14.52.20.png)
Klik op het penseel van de gebruiker waarvan de tijden gewijzigd moeten worden  (er opent een popup).
Ga naar het tabblad 'Locatie'.
Controleer de werktijden en wijzig deze indien nodig. (Starttijd minimaal 00:00, eindtijd maximaal 23:59).
Klik na wijziging op 'Opslaan'.
Klik na wijziging op 'Opslaan'.
Mochten deze werktijden kloppen, controleer dan ook de openingstijden van de locatie.

Bijgewerkt op: 28/11/2023