Instellingen doorsturen naar boekhoudpakket

Binnen Zorglink bieden wij de mogelijkheid om facturen in UBL- en PDF-formaat door te laten sturen naar de boekhouding. In sommige pakketten dien je het e-mailadres van de afzender goed te keuren. Zorg er voor dat in ieder geval  facturen@zorglink.nl  bij de toegestane afzenders staat.

Bij de instellingen kun je 5 items instellen:

Facturen doorsturen in XML activeren
Wanneer je deze functie activeert krijg je bij de verzonden items te zien welke facturen er al zijn doorgestuurd naar de boekhouding en krijg je de mogelijkheid om facturen handmatig door te sturen.

Hoe wil je facturen doorsturen:
Hier kun je selecteren hoe je facturen wilt doorsturen. Onder meer mogelijk:
ExactOnline (ExactOnline bevat PDF & UBL)
e-boekhouden (PDF & UBL)
Informer (PDF & UBL)
DizzyData (PDF & UBL)
Snelstart (PDF)
Moneybird (PDF & UBL)
ZoHo (PDF)
MoneyMonk (PDF)
Yuki (PDF & UBL)
Acumulus (PDF)

E-mailadres van boekhoudpakket:
Hier vul je het e-mailadres wat je toegewezen hebt gekregen vanuit je boekhoudpakket. Dit is het adres van je digitale brievenbus.

Geautomatiseerd doorsturen activeren:
Wanneer je deze functie activeert worden facturen (in de avonduren) automatisch doorgestuurd naar de boekhouding. We raden aan om deze functie pas te gebruiken wanneer je bij een aantal facturen hebt getest om deze handmatig door te sturen.

ID van eerste factuur welke we geautomatiseerd door mogen sturen:
Om te voorkomen dat alle facturen doorgestuurd gaan worden, kun je hier het ID (zonder voorlooptekens) invullen van de eerste factuur welke doorgestuurd moet worden. Alle facturen vanaf dit nummer worden elke nacht automatisch doorgestuurd. Mocht je hier hulp bij nodig helpen we je graag.