Lay-out van factuur wijzigen

De factuur kan op een groot aantal aspecten worden ingesteld. De factuurinstellingen zijn aan een locatie gekoppeld. Zo kun je dus voor elke locatie andere instellingen en logo's toevoegen.

Ga via 'Instellingen' naar de 'Locatie'.
Klik op het penseel van de locatie waarvan de lay-out gewijzigd moeten worden. (er opent een popup)
Ga naar het tabblad 'Huisstijl' om een ander logo of achtergrond op het sjabloon te zetten. Het logo moet een jpg of png formaat zijn. De achtergrond kan een jpg of een pdf zijn. We raden aan om een pdf te gebruiken omdat deze een betere kwaliteit heeft.
Ga naar het tabblad 'Lay-out' om de indeling van de factuur te wijzigen.
Ga naar het tabblad 'Factuurinstellingen' om de inhoud van de factuur aan te passen.

Huisstijl
Hier kan een logo voor op de factuur toegevoegd worden. Ook is er de mogelijkheid om een achtergrond in te stellen. Kies een van beide mogelijkheden. Selecteer een afbeelding op je werkstation, klik vervolgens op 'Opslaan'.

Lay-out

Bedrijfsinformatie is de informatie die wordt weergegeven in plaats van de adresgegevens van de praktijk.
Marges zijn in te stellen vanaf elke kant. Standaard staat deze op 0, maar je kunt er voor kiezen om verder vanaf de rand van het papier te printen*.**
Sjabloon, er zijn 10 verschillende sjablonen waaruit je kunt kiezen.
Adres kan links of rechts op de factuur komen te staan, daarbij is het mogelijk om de positionering  horizontaal en verticaal te verschuiven. Het is ook mogelijk om het adres dik te drukken.
Lettertype en lettergrootte zijn hier ook in te stellen. Een preview geeft aan hoe dit er uit zal komen te zien.
Kleuren zijn ook in te stellen voor de tekst, lijnen en opvul kleur.

Factuur Instellingen

Informatie op de factuur kan in het bovenste deel worden bepaald. Hier kun je gemakkelijk aangeven welke informatie je wel en niet op een factuur wilt laten zien.
Titel factuur kan worden benoemd in dit veld. Bijvoorbeeld: Factuur, Nota, Rekening. Het is géén verplicht veld!
Betalingsconditie kan voor de drie verschillende statussen, andere gegevens onderaan de factuur printen.
Logo Beroepsvereniging kan worden toegevoegd aan de factuur