Loginnaam wijzigen / gebruikersnaam wijzigen

Wil je de login naam wijzigen, dit kan bij de ‘medewerkers’ in de groep ‘algemene instellingen’.

Ga naar ‘instellingen’ in de navigatie balk aan de linkerzijde.
Selecteer in de groep ‘algemene instellingen’ de ‘medewerkers rechten en rollen’.
Klik in het tabblad ‘medewerker’ aan de rechterzijde op het ‘potlood’ (Er opent een pop-up).
Op het tabblad ‘algemene informatie’ kun je links bovenaan de ‘loginnaam’ wijzigen.
Klik in de pop-up op de  knop ‘Opslaan’. De nieuwe ‘loginnaam is nu opgeslagen.
Klik daarna op het kruisje rechts boven de pop-up.