Medewerker aan locatie koppelen

Werk je op meerdere locaties en wil je , tijdens het maken van een afspraak, de locatie kunnen kiezen waar de behandeling gaat worden uitgevoerd,  moet de medewerker aan deze locatie worden toegevoegd.

Ga naar de 'Instellingen' in de navigatie balk aan de linkerzijde.
Selecteer in de groep ‘algemene instellingen’ de 'Locaties'.
Klik, bij locatie waar je de medewerker wilt toevoegen, aan de rechterzijde op ‘Medewerker toevoegen’. (Er opent een pop-up)
Kies, midden onder in de pop-up,  bij ‘kies medewerker’ de medewerker die je aan de locatie wilt toevoegen.  deze medewerker wordt direct in het midden van de pop-up weergegeven.

Tevens is het hier mogelijk om de tijden waarop de medewerker op deze locatie is, aan te passen en welke behandelingen hier verricht kunnen worden.

Klik hiervoor in het midden van de pop-up op ‘werktijden en verrichtingen wijzigen’
(Er opent een nieuwe pop-up)
Hier kunt u aan de bovenzijde de werktijden aanpassen, wanneer de medewerker op deze locatie is.
(Starttijd minimaal 00:00, eindtijd maximaal 23:59)
Aan de onderzijde bij ‘kies verrichting’ kun je de verrichtingen toevoegen, welke op deze locatie kunnen worden uitgevoerd.
Klik in de pop-up op de  knop ‘Opslaan’.
midden boven komt ‘Werktijden en verrichtingen zijn opgeslagen’ te staan.
Klik daarna op het kruisje rechts boven de pop-up.
Klik nogmaals op het kruisje rechts boven de pop-up om de 2e pop-up te sluiten.