Mijn cliënt ontvangt mijn factuur niet, maar de betalingsherinnering daarna wel. Hoe kan dit?

Helaas kunnen we niet zien waarom men de mail niet te zien krijgt. De mail met de factuur wordt gewoon verzonden, maar mogelijk dat deze in de map met reclame komt te staan.

Alle verzonden berichten kun je terugvinden in de Mailbox van het programma. Indien wij van de provider terugkoppeling krijgen over het feit dat een e-mail niet afgeleverd kan worden, dan stellen we jou daarvan op de hoogte.

Eventueel kun je in het dossier ook naar de mailinstellingen kijken. Wellicht is de cliënt afgemeld voor specifiek de ontvangst van facturen.