Mijn cliënt ontvangt mijn factuur niet, maar de betalingsherinnering daarna wel. Hoe kan dit?

Helaas kunnen we niet altijd zien waarom je cliënt de mail niet te zien krijgt.

Mogelijk dat de factuur in de map met reclame/ spam komt te staan.

Alle verzonden berichten kun je terugvinden in de Mailbox van het programma. Indien wij van de provider terugkoppeling krijgen over het feit dat een e-mail niet afgeleverd kan worden, dan stellen we jou daarvan op de hoogte.

Eventueel kun je in het dossier naar de e-mailinstellingen kijken. Wellicht is de cliënt afgemeld voor specifiek het ontvangst van facturen.

Het kan door bepaalde instellingen ook gebeuren dat je client de herinnering al tegelijkertijd ontvangt met de factuur. Ga hiervoor naar 'Facturatie', tabblad 'Factuur' en zorg dat je 'Automatische factuurdatum' aan vinkt.

Bijgewerkt op: 10/06/2024