Nieuwe gebruiker toevoegen

Zorg Link is geschikt om met meer gebruikers in te werken. Alle gebruikers vallen dus binnen dezelfde praktijk.

Ga naar de 'Instellingen' in het menu aan de linker kant.
Ga naar 'Gebruikers en toestemmingen'.
Selecteer 'Nieuwe gebruiker' (er opent een popup)****.
Vul alle beschikbare informatie in en klik op 'Opslaan'.
Vul vervolgens de contactgegevens in. Meerdere adressen kunnen worden toegevoegd door middel van .
Klik op 'Opslaan' als alle gewenste adressen zijn toegevoegd.
Selecteer een locatie waarin deze gebruiker werkzaam zal zijn. Vul vervolgens de werktijden op deze locatie in en tot slot de diensten die deze gebruiker op deze locatie kan verrichten. Als alle locaties zijn toegevoegd kun je deze locaties opslaan.
Als laatste kun je de rechten voor deze gebruiker instellen.
Klik op 'Opslaan'.

* Indien het maximum aantal gebruikers binnen je abonnement is bereikt zal de button 'Nieuwe gebruiker' niet getoond zijn. Je kunt contact met ons opnemen of het abonnement verhogen om de extra gebruiker toe te voegen aan het abonnement.