Artikelen over: Starten Praktijksoftware

Nieuwe locatie

Een praktijk kan meerdere locaties hebben. Dit kunnen fysieke locaties zijn, maar ook 'virtuele' locaties. Een briefpapier layout is namelijk aan een locatie verbonden. Dus wil je met verschillende logo's werken dan is een nieuwe locatie de eenvoudigste manier.

Ga naar de 'Instellingen' in het menu aan de linkerkant:
Selecteer in de groep ‘algemene instellingen’ de 'Locaties'.
Selecteer "Nieuwe Locatie" (er opent een popup)
Vul de basisinformatie van je locatie in, klik vervolgens op 'Opslaan'.
De Locatienaam is enkel alleen om voor jou de locatie te herkennen. Deze komt nergens op terug.
In het tweede tabblad vul je de juridische informatie in, klik vervolgens op 'Opslaan'.
In de volgende stappen kun je je logo's en instellingen voor de locatie toekennen.
In het laatste tabblad kun je de indeling van de factuur bepalen.
Wanneer je op opslaan klikt zal de nieuwe locatie worden toegevoegd aan het overzicht.

Wil je tijdens het maken van een afspraak de keuze hebben uit deze nieuwe locatie moet er een medewerker aan deze locatie worden toegevoegd.

Klik hiervoor in het menu aan de rechterzijde van de nieuwe locatie op ‘Medewerker toevoegen’. (Er opent een pop-up)
Kies, midden onder in de pop-up bij ‘kies medewerker’ de medewerker die je aan de locatie wilt toevoegen. Deze medewerker wordt direct in het midden van de pop-up weergegeven.

Tevens is het hier mogelijk om de tijden waarop de medewerker op deze locatie is, aan te passen en welke behandelingen hier verricht kunnen worden.

Klik hiervoor in het midden van de pop-up op ‘werktijden en verrichtingen wijzigen’
(Er opent een nieuwe pop-up)
Hier kunt u aan de bovenzijde de werktijden aanpassen, wanneer de medewerker op deze locatie is. (Starttijd minimaal 00:00, eindtijd maximaal 23:59)
Aan de onderzijde kun je de verrichtingen toevoegen, welke op deze locatie kunnen worden uitgevoerd.
Klik in de pop-up op de  knop ‘Opslaan’.
midden boven komt ‘Werktijden en verrichtingen zijn opgeslagen’ te staan.
Klik daarna op het kruisje rechts boven de pop-up.
Klik nogmaals op het kruisje rechts boven de pop-up om de 2e pop-up te sluiten.

Bijgewerkt op: 03/07/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!