Stap 8: Vul de verrichtingen / behandelingen in die jouw praktijk aanbiedt

Welke behandelingen / verrichtingen biedt jouw praktijk aan? In het systeem staat standaard het 'standaard consult' ingevoerd maar je kunt zelf jou benamingen hieraan geven en meerdere verrichtingen toevoegen.
Indien de praktijk meerdere medewerkers in dienst heeft dient de eigenaar deze instellingen in te voeren.

Klik op Verrichtingen bij 'Algemene instellingen'.
Selecteer links boven op Nieuwe verrichting, er verschijnt een nieuwe regel.
Vul de naam en eventueel de beschrijving van de verrichting in.
Kies, indien je dit gebruikt, de prestatiecode. (Staan je prestatiecodes er niet bij, dan kun je deze alsnog invullen in de waardenlijsten.)
Vul een prijs in, inclusief BTW
Selecteer de structuur hoe de prijs tot stand is gekomen, per verrichting of per uur.
Selecteer het BTW tarief.
Bij betaling laat je ‘100% cliënt’ staan. (Betaling 100% cliënt is een instelling ter voorbereiding op een eventuele toekomstige koppeling voor declaratie bij verzekeraars. Omdat deze koppeling er nu nog niet is, zal een betaling altijd voor 100% aan de cliënt worden gefactureerd.)
Klik vervolgens op het icoon, diskette, van opslaan.

Nu zou je een 'medewerker' kunnen koppelen aan de behandeling. Het voordeel van deze koppeling is, dat bij het maken van een afspraak, na de keuze van de behandeling, de medewerker meteen staat ingevuld.
Deze koppeling kan in een later stadium ook nog gemaakt worden. Meer uitleg over medewerkers toevoegen volgt in Stap 9.
Om de koppeling te maken, klik aan de rechterzijde op ‘medewerker toevoegen’ (er opent een pop-up).
Kies, midden onder in de pop-up bij ‘kies medewerker om toe te voegen’ de medewerker die je aan de verrichting wilt toevoegen. Deze medewerker wordt direct in het midden van de pop-up weergegeven.
Klik in de pop-up op de knop opslaan.
Klik daarna op het kruisje rechts boven de pop-up.

Ga door naar Stap 9

Bijgewerkt op: 10/06/2024