Pop-up van de factuur wordt geblokkeerd

Het kan voorkomen dat wanneer er een factuur opent, de pop-up wordt geblokkeerd. Dit kan zijn omdat je browser automatisch alle pop-ups blokkeert. In dat geval dien je in je browser Zorglink toe te voegen aan de 'veilige pop-ups'.

Dit kan via het balkje dat de browser weergeeft met de melding dat een pop-up is geblokkeerd. Klik hierop een geef aan 'altijd toestaan'. Indien je het niet kunt vinden, hieronder nog een paar andere manieren.

Internet Explorer

Extra - Internetopties - tabblad Privacy.
klik op de Knop Instellingen bij Pop-upblokkering .
Geef praktijk.zorglink.nl in bij Adres van website waarvan pop-ups worden toegestaan.
Klik op Toevoegen.
Sluit de vensters en open opnieuw de factuur.

Firefox

Extra - Opties - tabblad Inhoud
Klik op de knop Uitzonderingen langs het vinkje Pop-upvensters blokkeren
Typ praktijk.zorglink.nl in bij Adres van website en klik op Toestaan.
Sluit de vensters en open opnieuw de factuur.

Google Chrome

Klik op het menu, vervolgens kiest u voor: Instellingen,
Kies voor Geavanceerde instellingen weergeven.
Instellingen voor content
Scroll naar beneden naar onderdeel Pop-ups
Klik op 'Uitzonderingen beheren'.
Voeg https://praktijk.zorglink.nl toe (dus zonder www ervoor).
Klik op 'Gereed'.
Sluit de vensters en open opnieuw de factuur.

Safari**
Ga naar het instellingenmenu
Kies de menuoptie 'Blokkeer pop-upvensters' om de blokkering aan of uit te zetten