Standaardwaardes en waardelijsten

In het gehele systeem komen diverse waardes met regelmaat terug. Waardes zoals 'Adres Categorie, Betalingsmethode, Beroepsverenigingen, Beroepen, Productcategorie, Woonsituatie, Taalbestanden en Faciliteiten'.
Het toevoegen en aanpassen van al deze waardes is mogelijk onder 'Instellingen'.

Ga onder 'Instellingen'  naar de optie 'Waardelijsten'.
Selecteer een van de gewenste lijsten
Voeg hier nieuwe waardes toe of verwijder huidige items. Het is ook mogelijk om een item tijdelijk uit te schakelen.