Standaardwaardes en waardelijsten

Waardelijsten zijn keuzelijsten die weergeven waar jouw praktijk voornamelijk mee werkt.
In het gehele systeem komen diverse waardes met regelmaat terug. Waardes zoals 'Adres Categorie, Betalingsmethode, Beroepsverenigingen, Beroepen, Productcategorie, Woonsituatie en Faciliteiten'.

Het toevoegen en aanpassen van al deze waardes is mogelijk onder 'Instellingen'.

Ga onder 'Instellingen'  naar de optie 'Waardelijsten'.
Selecteer een van de gewenste lijsten
Voeg hier nieuwe waardes toe of verwijder huidige items. Het is ook mogelijk om een item tijdelijk uit te schakelen.

Screenshot van de instellingen

Bijgewerkt op: 14/05/2024