Stap 3: Interactieve rondleiding

Om je een beetje mee te helpen met het ontdekken van het programma hebben we een virtuele en interactieve rondleiding geïntegreerd. Hiermee leer je snel het programma kennen en ben je snel op de hoogte van de mogelijkheden. We starten met tonen van de mogelijkheden.

We loodsen je met uitleg door het menu en laten kort zien hoe het werkt met de afspraken en de facturatie.
Tot slot bieden we je de optie om Webinars te bekijken, direct naar de instellingen te gaan, of direct naar de accountgegevens te gaan.

Ga door naar Stap 4