Supportcode Zorglink

Omdat het voor ons in sommige gevallen makkelijker en sneller is om jullie te kunnen helpen als we bij jullie gegevens kunnen hebben we vanaf heden de supportcode toegevoegd in het systeem.

Met deze supportcode kun je ons tijdelijk toegang geven tot je account om je bijvoorbeeld te helpen met instellingen en/of problemen in de praktijk.

Hoe werkt het?

Je gaat naar de pagina voor support: https://praktijk.zorglink.nl/supportV2.php

Onder het kopje 'Supportcode' kun je een nieuwe toegangscode genereren en deze verzenden.

![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/fc737a82269f9800/6f919ab4-45b4-409e-a04f-9b3abc_1xj8z1d.png)

Indien wij de code voor toegang hebben gebruikt staat dit ook duidelijk vermeld.

Bijgewerkt op: 16/11/2023