Tools: Publieke bestanden

Met de tool publieke bestanden is het mogelijk om documenten toe te voegen welke ook buiten het systeem om toegankelijk zijn. Binnen ons systeem draait het om het beveiligen van gegevens, maar in sommige gevallen wil je juist dat bestanden voor iedereen toegankelijk zijn.

Bijvoorbeeld voor documenten die je wilt delen in een nieuwsbrief, of een logo die je wilt toevoegen in de e-mail handtekening.

Door de bestanden hier toe te voegen zijn ze via de unieke link beschikbaar voor iedereen. Afbeeldingen voegen we daarbij ook automatisch toe aan de imagelist van de editors zodat je de afbeeldingen ook eenvoudig kunt toevoegen.

LET OP: Voeg hierin dan ook geen bestanden met persoonlijke informatie toe, en gebruik daarvoor de bestandsfunctie in het betreffende dossier.

Bijgewerkt op: 16/11/2023