Versienummers van praktijksoftware zorglink

Op praktisch elke pagina van de praktijksoftware kun je onderin vinden welke versie van het systeem je nu hebt. Elke keer wanneer we een update van het systeem doorvoeren zal dit aangepast worden en maken we bij de releases bekend wat er in deze update gewijzigd is.

De releases kun je in jouw account vinden via https://praktijk.zorglink.nl/changelog.php

Vanaf versie 2.24.222 is in deze changelog meer info te vinden over (nieuwe) functies in het systeem. Zo kun je niet alleen zien wat er veranderd, maar vervolgens ook hoe je dit in de praktijk kunt gebruiken