Wachtwoord veranderen

Voor het veranderen van je wachtwoord ga je naar de instellingen en kies je vervolgens de 'Medewerkers & Rechten'.

In het overzicht met gebruikers kun je aan de rechterkant voor jouw eigen gebruiker kiezen voor 'Wachtwoord opnieuw instellen' door op het volgende icoontje te klikken
(Je vindt deze naast het bewerk icoon)

Je dient hier eenmaal het oude wachtwoord en 2 keer het nieuwe wachtwoord wat je wilt gaan gebruiken in te vullen.

Het wijzigen van het wachtwoord van een gebruiker waarbij het wachtwoord onbekend is, is daardoor niet mogelijk. In dat geval kan met het e-mailadres op de inlogpagina van jouw praktijk een nieuw wachtwoord aangevraagd worden. De gebruiker ontvangt dan een unieke en tijdelijke link in de mail waarmee het wachtwoord opnieuw ingesteld kan worden.

Ben je ook de loginpagina vergeten, neem dan even contact met ons op via support@praktijkonline.com.