Zorglink toevoegen aan startscherm tablet

Het is mogelijk om een snelkoppeling van Zorglink toe te voegen aan het startschem van jouw iPad of Android tablet, zodat je snel en eenvoudig kunt inloggen in het systeem.

Stap 1:

Ga naar de standaard browser van de tablet.

Stap 2:
Vervolgens vul je de link in die je eerder hebt gekregen om in te loggen in Zorglink. Deze is voor elke praktijk uniek en heb je ontvangen bij de aanmelding. Ook gebruik je deze link nu altijd om in te loggen.

De link ziet er bijvoorbeeld zo uit: https://praktijk.zorglink.nl/demo

Stap 3 voor een iPad

Voordat je inlogt in het account tik je op het deel-icoon bovenin naast de adresbalk en kies je vervolgens voor '_Zet op beginscherm_'. Vervolgens bevestig je door het icoon toe te voegen.

**

Stap 3 voor Android

Voordat je inlogt in het account tik je op de drie puntjes bovenin naast de adresbalk en kies je vervolgens voor 'Toevoegen aan startscherm'.

Stap 4:

Vanaf nu kun je op het startscherm van jouw tablet direct de loginpagina van de praktijksoftware openen. Wel dien je altijd nog in te loggen als je langere tijd niet actief bent geweest.