Communicatie, E-mail en Sjablonen

Maak je gebruik van een standaard e-mail adres binnen jouw praktijk, dan kun je dit instellen of wijzigen

Ga naar Instellingen in de navigatie balk aan de linkerzijde
Selecteer in de groep Basis communicatie
In het tabblad E-mailadressen staat standaard het e-mail adres en de naam van de medewerker welke je in de groep ‘medewerkers rechten en rollen’ hebt ingevuld.
Je kunt dit e-mailadres aanpassen door aan de rechterzijde op het ‘Potlood’ te klikken.
Er opent een pop-up waarin je het e-mail adres en de naam kunt aanpassen.
Tevens kun je onderaan een e-mail handtekening toevoegen die dan onder elke verzonden e-mail komt te staan (bv. met vriendelijk groet….)
Klik in de pop-up op ‘Opslaan’ en de pop-up sluit uit zichzelf.

Wil je meerdere e-mail adressen toevoegen, klik dan links boven op ‘Nieuw e-mailadres’
Bovenaan kun je het te gebruiken e-mail adres invullen.
Bij ‘volledige naam’ vul je de naam van je bedrijf in.
Daaronder vul je het e-mail adres in wat de ontvanger als retour adres kan gebruiken. (dit is meestal het zelfde als het bovenste e-mailadres)
Kies, midden in de pop-up, bij ‘kies medewerker om toe te voegen’ de medewerker die je aan het e-mail adres wilt toevoegen. deze medewerker wordt direct in het midden van de pop-up weergegeven.
Tevens kun je onderaan een e-mail handtekening toevoegen die dan onder elke verzonden e-mail komt te staan (bv. met vriendelijk groet….)
Klik in de pop-up op ‘Opslaan’ en de pop-up sluit uit zichzelf.

In het tabblad E-mail Sjablonen staan standaard sjablonen voor het maken van een e-mail, SMS of een brief.
Meer over een sjabloon aanpassen, bijv hoe pas ik de tekst van de afspraakbevestiging aan? Klik hier

Meer over de verschillende soorten sjablonen (volgt)

Bijgewerkt op: 15/03/2024