Medewerkers rechten en rollen

Werk je alleen in de praktijk dan kun je jouw persoonlijke gegevens invullen bij ‘medewerkers’ in de groep ‘algemene instellingen’.

Ga naar ‘instellingen’ in de navigatie balk aan de linkerzijde.
Selecteer in de groep ‘algemene instellingen’ de ‘medewerkers rechten en rollen’.
Op het volgende scherm staan je basis gegevens al ingevuld, je kunt deze aanpassen door aan de rechterzijde op het potlood te klikken. (Er opent een pop-up).
Op het eerste tabblad van de pop-up, ‘algemene informatie’ kun je jouw persoonlijke gegevens invullen. Heb je de gegevens aangepast, klik dan op de  knop ‘Opslaan’.
Op het tweede tabblad van de pop-up, ‘contact informatie’ kun je jouw adres gegevens invullen, verschillende telefoonnummers en eventueel een afbeelding. Tevens is het hier mogelijk om een ‘e-mail handtekening’ toe te voegen bijvoorbeeld : met vriendelijk groet….  Heb je de gegevens aangepast, klik dan op de  knop ‘Opslaan’.
Op het derde  tabblad ‘locaties’ kun je de locatie koppelen aan jezelf of aan de medewerker.
Kies hiervoor bovenaan in de pop-up de locatie door op ‘Kies een locatie’ te klikken.
Daarna kun de werktijden, wanneer je aanwezig bent op deze locatie, per dag of per dagdeel invoeren.
Als laatste kun de verrichtingen/behandelingen, welke op deze locatie kunnen worden uitgevoerd, toevoegen. Klik hiervoor ‘Kies verrichting’  wat bij deze locatie staat.
Heb je meerdere locaties, dan kun je deze in het bovenste menu kiezen door nogmaals op ‘Kies een locatie’ te klikken. De nieuwe locatie zal onder in de pop-up worden toegevoegd
Ook voor deze locatie kun de werktijden, wanneer je aanwezig bent, per dag of per dagdeel invoeren.
Als laatste kun je verrichtingen/behandelingen, welke op deze locatie kunnen worden uitgevoerd, toevoegen. Klik hiervoor ‘Kies verrichting’  wat bij deze locatie staat. Heb je de gegevens aangepast, klik dan op de  knop ‘Opslaan’.
Op tabblad ‘groepen en rechten’ kun je, bij meerdere werknemers, aangeven welke rechten deze werknemer heeft met betrekking tot: afspraken maken, financieel, contacten ed.
Heb je de gegevens aangepast, klik dan op de  knop ‘Opslaan’. Het pop-up menu zal sluiten