Standaard locatie instellen

Je kunt een standaardlocatie per cliënt instellen. Een niveau hoger kun je ook instellen welke locatie elke nieuwe cliënt toegewezen krijgt. Dit kun je altijd nog per cliënt wijzigen.

Om een standaard locatie in te stellen ga je naar 'Contact' binnen het 'Instellingen' menu.
Selecteer hier een standaard locatie voor alle nieuwe cliënten. Hier kun je ook direct de standaard betalingsmethode kiezen.

Standaard locatie per client wijzigen
Om de standaardlocatie van een specifieke cliënt te wijzigen kun je de volgende stappen doorlopen.

Ga naar het 'Cliëntendossier' via de navigatie aan de linkerkant.
Ga naar de betreffende cliënt en bewerk de gegevens.
Ga naar het tabblad 'Instellingen'.
Wijzig de standaard locatie voor deze cliënt.
Klik op 'Opslaan'.

Bijgewerkt op: 15/03/2024