Stap 11: Koppel en valideer je emailadres / domeinnaam

Maakt de praktijk gebruik van een standaard e-mailadres voor het verzenden van berichten, dan kun je deze instellen of wijzigen.

Ga hiervoor naar Instellingen in de navigatie balk aan de linkerzijde
Selecteer in de groep Basis communicatie
In het tabblad E-mailadressen staat standaard het e-mail adres en de naam van de die bij het aanmaken van het account is ingevuld.
Je kunt dit e-mailadres aanpassen door aan de rechterzijde op het ‘Potlood’ te klikken.
Er opent een pop-up waarin je het e-mail adres en de naam kunt aanpassen.
Tevens kun je onderaan een e-mail handtekening toevoegen die dan onder elke verzonden e-mail komt te staan (bv. met vriendelijk groet….)
Klik in de pop-up op ‘Opslaan’ en de pop-up sluit uit zichzelf.

We adviseren om voor de verzending van e-mail altijd gebruik te maken van de eigen domeinnaam ( jouwdomeinnaam.nl ).

Om te voorkomen dat verzonden e-mails / nieuwsbrieven in de spam terecht komen worden standaard alle e-mails verzonden vanaf een gevalideerde server met het adres noreply@zorglink.nl. Wanneer je jouw eigen domeinnaam toevoegt en deze laat valideren, wordt het mogelijk om via jouw eigen e-mailadres te verzenden.

De benodigde instellingen voor de domeinnaam kun je aanmaken en terugvinden via Instellingen > Eigen domeinnaam koppelen.
Voor meer uitleg zie Domeinnaam valideren

Ook biedt Praktijk.Online de mogelijkheid aan om je domeinnaam bij ons te registreren. Voor meer informatie en kosten zie https://www.praktijkonline.com/domeinregistratie/

Ga door naar Stap 12